Wie zijn wij

Maak nu kennis!

EMotive is Edith Munsterman en haar team. EMotive werkt op ZZP-basis voor dealerbedrijven en importeurs. Dat betekent o.a. het ondersteunen en begeleiden van dealerbedrijven bij de implementatie van nieuwe softwareprogramma’s. Daarnaast verleent EMotive ondersteuning aan de aftersales binnen het autobedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen én trainen van mensen van de frontoffice in het omgaan met klanten. Want tevreden klanten zijn vaste klanten.

Edith heeft uitgebreide expertise op het gebied van klanttevredenheid, onder meer omdat zij ervaring heeft opgedaan met veel automerken en een variatie aan bedrijven. Zo kan ze verschillende methodes inzetten om het percentage tevreden klanten te laten stijgen. En dat betekent een beter bedrijfsresultaat!

Edith: “De afgelopen jaren heb ik trainingen gevolgd op het gebied van effectief leiderschap. Ruim 10 jaar ben ik als zelfstandige werkzaam geweest in diverse functies in de automotive sector, o.a. in service- en aftersales management. Tevens ben ik in dezelfde branche actief geweest met werving en selectie. Met mijn opgedane kennis en ervaring op beide terreinen heb ik de juiste ervaring om uw aftersales op een hoger plan te brengen. Dit resulteert in gemotiveerd personeel en goed leiderschap.”